top of page
verksted.png
meca.png


VERKSTED.

DIN VERKSTEDSPARTNER

cars00.png

KONTAKT VERKSTED.

Telefon 56 15 01 15
Storebo
tn 3, 5309 Kleppestø
E-post
: meca@spzbil.no

ÅPNINGSTIDER.

MECA Bilverksted

Man-fred: 07.30 - 16.00

om oss.

Vi er stolte av å være medlem i Norges største verkstedskjede, Meca Car Service. Som medlem nyter vi godt av omfattende opplæring og støtte, noe som sikrer at vi kan gi deg den riktige oppfølgingen du fortjener. Vi er kontinuerlig opptatt av å utvikle oss, og i høsten 2018 flyttet vi inn i et av Vestlandets største og mest moderne bilverksteder.

 

​Vårt dedikerte verkstedsteam står klare til å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi legger stor vekt på å yte det lille ekstra for å sikre at både du og din bil får en førsteklasses opplevelse hos oss.

bestill time eller få tilbud.

TILBUD SKREDDERSYDD FOR DITT KJØRETØY

Vi tar service og reperasjoner på alle typer personbiler, elbiler, varebiler, bobiler og lette lastebiler. Vi har dedikerte medarbeidere som er klare til å utføre reparasjoner og vedlikehold på din bil. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller bekymringer angående ditt kjøretøy. Vårt team er mer enn villige til å hjelpe og veilede deg.

tjenester.

BREDT SPEKTER AV VERKSTEDSTJENESTER

Vi tilbyr et bredt spekter av verkstedstjenester og service med en omfattende 3 års full delegaranti. Våre tjenester inkluderer service, Eu-kontroll og reperasjon for de fleste typer kjøretøy inkludert bobiler og lette lastebiler. Ved service får du også inkludert 12 måneders veihjelp.

Vi tilbyr også selv eller via våre samarbeidspartnere hjulskift og montering av nye dekk, tectylering, bilklargjøring og lakkbehandling. Skift av bilglass, lakkering og smart bulkreparasjon organiserer vi også. Vi stiller også leiebil til disposisjon ved behov. Vi har muligheten til å tilby firmaavtaler med grundig oppfølging av din bilpark gjennom Meca Fleet.

BESTILL time.

Takk for din melding!

bottom of page