top of page

SPZ GO I SAMARBEID MED iMOVE.

EN HELT NY MÅTE Å HA BIL PÅ.

Å abonnere på bil gir deg samme friheten som å eie bil, men du har full fleksibilitet til å avslutte når som helst. Og du slipper å tenke på verditap og overraskende utgifter. Vedlikehold, garanti, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert. Trenger du en annen type bil i noen dager, ordner vi det for deg!

 

HVA FÅR DU I ABONNOMENTET?

Bilabonnement i sin enkleste fasong handler om å gjøre ting enkelt for kunden, for eksempel ved å inkludere:

  • Service og vedlikehold

  • Hjulskift

  • Forsikring

I tillegg definerer man gjerne en bindingstid og hvor mange kilometer som er inkludert i abonnementet per måned. Dette er typiske fellestrekk for alle tilbydere av bilabonnement. Så hvis kunden over sammenligner imove og andre aktører bare på denne delen av tjenesten, er det lett å forstå hvorfor han spør som han gjør. Men akkurat som det finnes forskjellige typer mobilabonnement, eller abonnement på streaming av

TV (small, medium, large etc), er det også store forskjeller på hva som er inkludert i de forskjellige bilabonnementene.

Under vil vi belyse noen av forskjellene.
 

FRI KM.

For det første er vi eneste bilabonnements-tjeneste som tilbyr fri kilometer. Det innebærer at der hvor andre leverandører vil legge på ekstra kostnad per overkjørte kilometer – og slik medføre en høyere totalsummen senere – har ikke dette noe betydning hos oss: månedssummen forblir den samme. Vi tror at folk kjører bil basert på et behov. Veldig få kjører bil, bare for å kjøre bil. En imove-bil går i gjennomsnitt 1157 km pr mnd.

KUN ELEKTRISKE BILER FRA ALLE MERKER.

imove tilbyr kun elektriske biler. Du er garantert å kjøre miljøvennlig, med et bilabonnement fra imove. Hos oss finner du

biler fra alle seriøse bilprodusenter. Det betyr at du ikke trenger shoppe rundt blant alle billeverandører. Vi er one-stop-shop

for alle nye attraktive elbiler. Aftenposten publiserte forresten nylig en artikkel om bilabonnement, hvor de presenterte

en sammenlikning av et utvalg abonnementstjenester.

xpeng-bakgrunn.png

SPZ GO BEDRIFT

 

SPZ I GO er et rimelig og fleksibelt bilabonnement som treffer våre kunder som er på jakt etter et enkelt og forutsigbart bilhold. Du slipper å eie bilen selv, ingen verdifall og tenke på, ingen innskudd eller bindingstid. De aller fleste kostnader er også inkludert. Som feks: Servicer, dekkhotell, forsikring, Drop Off keramisk lakk behandling og full garanti er alltid inkludert på alle våre biler. Kostander som ikke er inkludert er strøm, drivstoff, bompenger, parkering og eventuelle bøter.

SPZ I GO leverer kun nye eller nyere bruktbiler – vi har eget verksted – vi har eget dekkhotell – vi har egen bilpleieavdeling – vi har egen salgsavdeling. Vi er derfor ONE STOP SPZ. Vi ordner alt på ett sted.

 

SPZ I GO leverer også til eksisterende abonnements kunder korttidsleie av alt fra flyttebiler til "morobiler". Hør gjerne med oss hva vi har på lur hvis behovet er der.

 

SPZ I GO eier alle biler selv. Alle bilene er forsikret med risikofri tilbakelevering. Vi har stort sett leveringstid på 1-3 dager. Skulle vi ikke ha din foretrukne bil inne så gi oss en lyd, det er alltid mange biler på vei inn.

SPZ I GO - ET BILABONNEMENT MED FULL FLEKSIBILITET – INGEN VERDITAP – INGEN OVERRASKENDE UTGIFTER – INGEN INNSKUDD

 

SPZ I GO – ET BILABONNEMENT SOM ER ENKELT  OG INKLUDERER– FORSIKRING  – SERVICER – DEKKHOTELL - GARANTI – DROP OFF

 

SPZ I GO – ONE STOP SPZ – ALLE TJENESTER SAMLET PÅ ETT STED – VERKSTED – BILPLEIE – LAKK – LEVERING HJEM- BILSALG

 

SPZ I GO – VI KAN SELGE DIN BIL – VI KAN KJØPE DIN BIL

bottom of page