SPZ GO

 

SPZ I GO er et rimelig og fleksibelt bilabonnement som treffer våre kunder som er på jakt etter et enkelt og forutsigbart bilhold. Du slipper å eie bilen selv, ingen verdifall og tenke på, ingen innskudd eller bindingstid. De aller fleste kostnader er også inkludert. Som feks: Servicer, dekkhotell, forsikring, Drop Off keramisk lakk behandling og fulle garantier er alltid inkludert på alle våre biler. Kostander som ikke er inkludert er strøm, drivstoff, bompenger, parkering og eventuelle bøter.

 

SPZ I GO leverer kun nye eller nyere bruktbiler – vi har eget verksted – vi har eget dekkhotell – vi har egen bilpleieavdeling – vi har egen salgsavdeling. Vi er derfor ONE STOP SPZ. Vi ordner alt på ett sted.

 

SPZ I GO leverer også til eksisterende abonnements kunder korttidsleie av alt fra flyttebiler til "morobiler". Hør gjerne med oss hva vi har på lur hvis behovet er der.

 

SPZ I GO eier alle biler selv. Alle bilene er forsikret med risikofri tilbakelevering. Vi har stort sett leveringstid på 1-3 dager. Skulle vi ikke ha din foretrukne bil inne så gi oss en lyd, det er alltid mange biler på vei inn.

 

SPZ I GO - ET BILABONNEMENT MED FULL FLEKSIBILITET – INGEN VERDITAP – INGEN OVERRASKENDE UTGIFTER – INGEN INNSKUDD

 

SPZ I GO – ET BILABONNEMENT SOM ER ENKELT  OG INKLUDERER– FORSIKRING  – SERVICER – DEKKHOTELL - GARANTI – DROP OFF

 

SPZ I GO – ONE STOP SPZ – ALLE TJENESTER SAMLET PÅ ETT STED – VERKSTED – BILPLEIE – LAKK – LEVERING HJEM- BILSALG

 

SPZ I GO – VI KAN SELGE DIN BIL – VI KAN KJØPE DIN BIL

KONTAKT

Storebotn

Bilutsalg- Storebotn

E-post: post@spzbil.no

Tlf: 56 15 01 15

Åpningstider

Man-Ons: 09.00-16.30

Torsdag: 09.00-18.00

Fredag: 09.00-16.30

Lørdag: 10.00-14.00

-Telefontid: 09.00-21.00 (alle dager)

MECA-Storebotn

Man-fred: 07.30 - 16.00

E-post: meca@spzbil.no