top of page
interiør.png

vårt fokus.

VELKOMMEN TIL OSS I SPZ

SPZ Bil ble grunnlagt i 2003 og har vokst til å bli en av Norges største frittstående forhandlere. Vi selger nye og brukte biler og er stolt merkeforhandler for Seres. I vårt topp moderne verksted tar vi de fleste jobber, alt fra elbiler til bobiler. Vi tilbyr også bilutleie og bilabonnement til både private og næring.

​Vår brede tjenesteportefølje gjør at vi kan hjelpe kundene med det meste, og denne allsidigheten er en av våre styrker. Vi legger vekt på å bygge langvarige relasjoner med hver enkelt kunde, og det er viktig for oss å oppfylle våre løfter. Kunden skal stå i fokus, vi skal være på tilbudssiden og sammen med våre kunder danner vi langvarige forhold.

​Neste gang du vurderer å skaffe deg en bil, håper vi at du tar turen innom oss.

Vi ønsker å være din pålitelige partner, og vi gleder oss til å hjelpe deg med dine bil-behov.

kiwi_parking.png
spz_bygg-16.jpg
bg 03.png

Åpenhetsloven.

Generell informasjon om SPZ Bil AS

Innledning

Redegjørelsen beskriver hvordan SPZ Bil AS kartlegger og vurderer faktiske og potensielle negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold hos bedriften. Formalet med denne redegjørelsen er å gi allmennheten innsikt i hvordan SPZ Bil jobber med aktsomhetsvutderinger og hvilke tiltak som iverksettes.

Generell informasjon om SPZ Bil AS

SPZ Bil AS er en av Norges største frittstående bilforhandler som brenner for gode kundeopplevelser. Eier og Daglig leder av bedriften er Robert Kjerrgård. Styret i SPZ Bil foretar årlig en gjennomgang ay virksomhetsstyring, som inkluderer temaer som risiko, internkontroll, regnskap, sikkerhet og SPZ sin bærekraftstrategi.

SPZ Bil — forpliktelse til å oppfylle menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

SPZ Bil AS fremmer virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Åpenhet på arbeidsplassen fremmer tillit og åpen kommunikasjon. Bedriften styrker bånd mellom ansatte og arbeidsgiver, forbedrer de ansattes ytelse og bidrar til a skape en arbeidskultur for samarbeid der enkeltpersoner blir motivert til å støtte hverandre og bedriftens virksomhet.

Åpenhet i innkjøp fremmer også tilliten mellom virksomheten og leverandarene samt ut til alle SPZ Bil sine kunder.

Aktsomhetsvurdering utfares hos SPZ Bil for å kartlegge bedriftens utfordringer og risikoer slik at bedriften kan gjøre rede for, følge opp og forebygge faktiske potensielle negative konsekvenser for SPZ Bil.

Kartlegging og oppfslging

SPZ Bil er en Miljøfyrtårn-bedrift som har verktøyene til å iverksette konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak. Miljøfyrtårn er også et effektivt verktøy til å jobbe med indre miljø.

Konkrete råd og hjelp til å ha et godt arbeidsmiljø der bedriften jobber kontinuerlig med HMS. Verktøy bedriften benytter sørger for at vi kan samle inn mest mulig data og kartlegger hvilke prioriteringer bedriften årlig skal gjennomføre.

SPZ Bil er også medlem i Norsk Bilbransjeforbund noe som gir virksomheten et trygt sted å søke om støtte ved behov.

 

 

Internt arbeid rettet mot likestilling, mangfold, diskriminering og anstendige arbeidsforhold bruker SPZ bil verktøyet Plus Office. I Plus Office gjennomfører bedriften årlige risikovurderinger og vernerunder.

SPZ Bil AS har nulltoleranse for diskriminering, trakassering og mobbing. De ansatte oppfordres til å si ifra om de selv opplever eller er vitne til en slik behandling, enten ved å kontakte verneombud eller nærmeste leder. En kan også melde ifra anonymt til administrativ leder.

SPZ Bil vil fortsette å jobbe aktivt med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Områder bedriften vil prioritere å jobbe med fremover:

 

  • Energi- og klimagassutslipp

  • Forretningsetikk

  • Mangfold, likeverd og inkludering

  • Menneskerettigheter

  • Sikkerhet og personvem

 

Informasjonsplikt

Enhver har ved skriftlig forespørsel rett på informasjon fra SPZ Bil om hvordan bedriften handterer faktiske og potensielle negative konsekvenser etter §4 i åpenhetsloven. Dette omfatter både generell informasjon og informasjon knyttet til en særskilt tjeneste eller vare som SPZ Bil leverer.

Spørsmål til SPZ Bil om hvordan bedriften arbeider med aktsomhetsvurderinger og

overholdelse av krav i åpenhetsloven sendes til post@spzbil.no

 

 

SPZ Bil AS vil besvare forespørselen innen tre uker fra mottak.

Last ned Redegjørelse:

bg02.png

tjenester.

 ALT TIL DIN BIL

Vi har et topp moderne versksted med kompetente fagfolk som yter det lille ekstra for at du og bilen din skal få et fint opphold hos oss.

Vi ordner EU-kontroll, service og reparasjoner på alle typer biler og merker.

Vi tilbyr skreddersydde forsikrings- og finansieringsløsninger for å hjelpe deg med å eie din drømmebil. Våre forsikringsalternativer gir deg trygghet og beskyttelse, mens våre finansieringsmuligheter sikrer en enkel og rask prosess.

Bilabonnement gir deg friheten til å nyte en bil uten bekymringer. Med fast månedspris, ingen skjulte kostnader og valgfri oppsigelsestid, trenger du ikke å tenke på verditap eller uforutsette utgifter. Lever tilbake bilen når det passer deg.

bottom of page